Protecció de Dades

Fitsport respecta i és conscient de la seva privacitat personal.

En compliment amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), gimnasfitsport informa als usuaris que les dades facilitades a través de la pàgina web www.gimnasfitsport.com van a passar a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat del qual i responsabilitat correspon a

Maria Inmaculada Tohà Raduà
Avda. Montevideo , 68 sotans
08340 Vilassar de Mar
46.573.426-J

Aquesta informació és tractada amb la màxima confidencialitat i no la comuniquem, en cap cas, a terceres persones.

De les visites que rebem, el servidor de Gimnasfitsport reconeix i conserva l’adreça IP des de la qual ens visita l’usuari, la data, hora i durada de la visita i les pàgines visitades. Aquesta informació ens ajuda a controlar i millorar la qualitat del nostre web i és totalment anònima. No podem identificar a un usuari en concret.

Així mateix, t’informem que l’adreça de correu electrònic podrà ser utilitzada per Gimnasfitsport per a l’enviament de comunicacions comercials. S’utilitzarà només per enviar missatges rellevants i puntuals i per informar de canvis en els nostres serveis. El client podrà triar no rebre missatges rellevants i puntuals informant-nos en la bústia

info@gimnasfitsport.com

 

El número de telèfon només s’utilitzarà en el cas que hi hagi un problema amb l’enviament sol·licitat i no puguem posar-nos en contacte amb el client per e-mail. No ho utilitzarem per a publicitat nostra ni per a accions de màrqueting directe.

Per obtenir més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Li atendrem gustosament en el següent número.

Tel: 93 750 02 77